Ingyen Szállítás Nap - 2020

2020. december 17-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Ingyenes szállítás webáruház

Ingyen Szállítás Nap csak egyszer van egy évben. Pont ma!

Kedves Érdeklődő!

Csütörtökön már nyolcadik Ingyen Szállítás Nap lesz Magyarországon. Ugye, tudod mit jelent ez a számodra?

December 14-én INGYEN SZÁLLÍTANAK A WEBÁRUHÁZAK!
Vásárolj csütörtökön a résztvevő webáruházakban és a csomagod ingyen kiszállítják úgy, hogy az Karácsonyig odaérjen!

Az Árukereső.hu-val most még jobban jár

10-10% kedvezményt kap az Árukereső.hu-tól az első három egyenleg feltöltésre, ha eddig még nem volt partnere.
Regisztráljon az Ingyen Szállítás Napra és az Árukeresőre szerda éjfélig (2012.12.12.)!

Történelmi rekord az online forgalomban


Újabb rekord forgalom az USA-ban

Az online kiskereskedelem forgalma először haladta meg az 1 milliárd dollárt a Black Friday napján. Ez 26%-kal több, mint a tavalyi évben. 

black_friday
 

A 2012-es Cyber Monday pedig közel 30%-kal hoz magasabb forgalmat, mint a 2011-es esztendő.
Legalább is a tegnap délutáni adatokból erre következtetett a smartercommerceblog.com.

Mi az a 10 + 1 ok, amiért Zajdó Csaba a Shoprentert ajánlja?

Régen a bérelhető webáruházak közül csak igen kevesen tudtak sikeresek lenni. Miért? Mert nem voltak elég rugalmasak és jópár éves késéssel követték a piaci trendeket. A helyzet 2011-ben érezhetően megváltozott. Sok új szereplő érkezett a bérelhető webáruházak piacára. De, egyvalaki közülük is kiemelkedett.

Zajdó Csaba (WebShop Experts) elárulja, hogy mi az a 10 +1 ok, amiért a Shoprentert érdemes választani.

Tovább száguld az e-kereskedelem

Ma tette közzé a KSH a kiskereskedelmi forgalomra vonatkozó statisztikáját. 2012-ben szinte minden területen csökkenő forgalom figyelhető meg. Csak néhány példa:

Szerezz új vevőket havi 2292 Ft-ért! Utolsó lehetőség!

Bizonyára Te is sokat gondolkozol rajta, hogy milyen marketing eszközökkel szerezzél újabb vevőket. Sokak számára csak az AdWords hirdetés jelent megoldás. Ki-ki a maga pénztárcája szerint áldoz erre a célra havi több tízezer, esetenként akár 100.000 Forintot is.
Aztán van egy másik lehetőség is. Ez a leárazás, azaz az akciózás. Írhatsz egy hírlevelet a címlistádra és ráveheted árengedménnyel az embereket, hogy vásároljanak.

Két friss adat a második Ingyen Szállítás Napról

Ezúton is köszönjük Neked, hogy részvételeddel emelted az Ingyen Szállítás Nap színvonalát. Reméljük, hasonlóan sikeres volt számodra is a tegnapi nap, mint annak a két webáruháznak, aki már megosztotta velünk a tapasztalatait. Lássuk!

Eljött a nap, amire egész évben vártál

Kedves Érdeklődő!

Ez a nap is elérkezett. Ugye, milyen gyorsan eltelt ez az egyév? Immár a második Ingyen Szállítás Napot rendezzük Magyarországon.

December 15-én INGYEN SZÁLLÍTANAK A WEBÁRUHÁZAK!
Ez azt jelenti, hogy aki ezen a napon vásárol a résztvevő webáruházakban, annak ingyenesen kiszállítják a csomagját úgy, hogy az Karácsonyig odaérjen.

Tömegesen iratkoznak fel a nyereményjátékra

Néhányan már be is építették a nyereményjátékra jelentkező oldalt (platinablue.com, shop.gravirabc.eu, ...). Ezt tegnap azonnal észleltük, hiszen megindult a tömeges feliratkozás. Gratulálunk, ők már gyűjtik a címeket! (Itt a leírás, hogyan lehet beilleszteni a nyereményjátékot)
Annyit szeretnék még ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy azoktól jött sok feliratkozó, akiknél jól látszik a logó, ami a feliratkozó oldalra vezet.

Többen kérdezték, hogy mi lesz a feliratkozó e-mailek sorsa.

Már rólunk is cikkeznek

Az amerikai jeles napok után végre a magyarokról is írnak. Ezúton is köszönjük azon portálok cikkeit, akik fontosnak tartották, hogy a magyar eseményekről is beszámoljanak.

Lássuk!

Mfor.hu

Bitport.hu

ITcafe.hu