Ingyen Szállítás Nap - 2019

2019. december 12-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Ingyenes szállítás webáruház

Ki van az Ingyen Szállítás Nap mögött?

A háttérben a Q7 Kft van, mely több mint 6 éve van az informatikai piacon. Az évek alatt nagy tapasztalatot szereztünk az ügyviteli rendszerek, az internetes alkalmazások és az értékesítés területén egyaránt.

 

Webáruházakkal, internetes értékesítéssel, is már közel 6 éve foglalkozunk. Minél jobban beleástuk magunkat ebbe a témába, azt kellett tapasztalnunk, hogy a Magyar webáruházak többsége jelentősen le van maradva a külföldi konkurenciától. Ezt jól mutatja a Magyar webáruházak alacsony konverziója és a kiskereskedelmi forgalomban elért aránya (2%, ez az arány Nyugat-Európában 18%).

Ez a felismerés ösztönözte az Ingyenes Szállítás Nap megszervezését. Ezzel a nappal a célunk, amellett, hogy segítsük a webáruházak növekedését az volt, hogy egy országos esemény keretében ráirányítsuk a vásárlók figyelmét erre a lehetőségre, az internetes vásárlás előnyeire.

Az internetes vásárlás a vevők számára óriási előnyökkel jár, melyeket még csak kevesen használnak ki rendszeresen. Ime néhány:

  • Kényelmes, nyugodt vásárlás
  • Jobb döntés a rendelkezésre álló több információ miatt
  • 14 napos elállási jog
  • Idő és utazási költség spórolás

Talán az egyetlen hátrány a termék kiszállításához köthető, hiszen a vevő nem kapja meg azonnal a terméket és még a szállításért is fizetni kell. Ez a nap ezt a hátrányt is ledolgozza, így nem kérdés, hogy érdemes ezt kihasználni minden vásárlónak. 

A szolgáltatás és a honlap üzemeltetője:

Cégnév Q7 Kft.
Adószám 22765817-2-14
Cégjegyzékszám 14-09-310529 (Somogy Megyei Cégbíróság)
Székhely 7400 Kaposvár, Baross G. u. 19/b fszt/2.
Levelezési cím 7400 Kaposvár, Baross G. u. 19/b fszt/2.
Telefon, fax (+36-30) 640-6488

 

Gróf Ákos
vezető elemző